DUHOVNA IN FIZIČNA VADBA ZA VSE GENERACIJE | Novice

DUHOVNA IN FIZIČNA VADBA ZA VSE GENERACIJE
Gospod Alojz Miklavčič, dolgoletni trener borilnih veščin, ki je sistem treninga PON-DO-KWAN prinesel v Zagorje, je bil v svoji karieri tudi selektor državne reprezentance v semi contactu, mednarodni sodnik Kickboxing zveze, član sodniške komisije in je nosilec mojstrskih naslovov v treh sistemih: Kenpo – 1. DAN, WAKO – 3. DAN in PON-DO-KWAN – 7. DAN. V septembru bo pričel z duhovno in fizično vadbo za vse generacije. Vadba bo sestavljena iz:

  • DIHALNIH VAJ,
  • GIMNASTIČNIH VAJ,
  • RAZTEZALNIH VAJ,
  • SAMOOBRAMBE.

Od opreme rabite samo udobno trenerko. Vadba bo BREZPLAČNA in sicer 1 uro na teden in je primerna za vse starosti.

Predviden urnik vadbe: TOREK/ PETEK od 16.00 - 17.00

Zaradi potrebne organizacije zbiramo predhodne prijave. Vadbo bomo izvajali ob zadostnem številu prijav.

Rok za prijavo je zadnji petek v avgustu 2017.  Prijave zbiramo na e-naslova vgc-zasavje@mczos.si in medgeneracijsko.sredisce@gmail.com

Vljudno vabljeni da se prijavite!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.