DUHOVNA IN FIZIČNA VADBA ZA VSE GENERACIJE | Novice

DUHOVNA IN FIZIČNA VADBA ZA VSE GENERACIJE
Gospod Alojz Miklavčič, dolgoletni trener borilnih veščin, ki je sistem treninga PON-DO-KWAN prinesel v Zagorje, je bil v svoji karieri tudi selektor državne reprezentance v semi contactu, mednarodni sodnik Kickboxing zveze, član sodniške komisije in je nosilec mojstrskih naslovov v treh sistemih: Kenpo – 1. DAN, WAKO – 3. DAN in PON-DO-KWAN – 7. DAN. V septembru bo pričel z duhovno in fizično vadbo za vse generacije. Vadba bo sestavljena iz:

  • DIHALNIH VAJ,
  • GIMNASTIČNIH VAJ,
  • RAZTEZALNIH VAJ,
  • SAMOOBRAMBE.

Od opreme rabite samo udobno trenerko. Vadba bo BREZPLAČNA in sicer 1 uro na teden in je primerna za vse starosti.

Predviden urnik vadbe: TOREK/ PETEK od 16.00 - 17.00

Zaradi potrebne organizacije zbiramo predhodne prijave. Vadbo bomo izvajali ob zadostnem številu prijav.

Rok za prijavo je zadnji petek v avgustu 2017.  Prijave zbiramo na e-naslova vgc-zasavje@mczos.si in medgeneracijsko.sredisce@gmail.com

Vljudno vabljeni da se prijavite!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.