DRUŽINSKO DREVO OBČINE ZAGORJE OB SAVI | Novice

DRUŽINSKO DREVO OBČINE ZAGORJE OB SAVI Zagorje ob Savi je prva občina v Sloveniji, ki ima svoje interaktivno družinsko drevo. Dostopno je na spletu. Na njem je 120 tisoč Zagorjank in Zagorjanov, tako da lahko ‒ kot zagotavljajo na občini ‒ vsak prebivalec najde svoje prednike. Obsežno družinsko drevo so naredili Nada Brezovar, Andrej Klembas in Uroš Ocepek, predstavila pa ga bosta Nada Brezovar in Uroš Ocepek.

KDAJ: torek, 28. 5. 2019, ob 18.30
KJE: Knjižnica Mileta Klopčiča, Cesta 9. avgusta 1, Zagorje

Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Vabljeni na predstavitev interaktivnega družinskega drevesa.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.