DRUŽINSKA PISMENOST | Novice

DRUŽINSKA PISMENOST
Dogodek je namenjen udeleženkam tečaja slovenskega jezika (Ure slovenske kulture) in njihovim otrokom. Dogodek bo potekal v obliki kviza, reševanja ugank in križank. Spoznavali bomo uganke in zanke v slovenskem jeziku in iskali pomenske sorodnosti v bosanskem in srbskem jeziku.

KDAJ: sreda, 8. september 2021, ob 16.00
KJE: Delavski dom Trbovlje (predavalnica)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.