DRUŽENJE OB PONEDELJKOVI KAVICI ZA DOBER ZAČETEK TEDNA | Novice

DRUŽENJE OB PONEDELJKOVI KAVICI ZA DOBER ZAČETEK TEDNA
V decembru vabljeni v VGC SPLETNO KAVARNO tudi ob ponedeljkih.

Večgeneracijski center Zasavje vas v decembru vabi še na ponedeljkovo kavico za dober začetek tedna. V spletni kavarni se bomo srečali 7. 12. in 28. 12. 2020 ob 9. uri. Vzeli si bomo čas zase in za prijeten klepet ob kavici in/ali čaju. Pridruži se nam tudi ti.

Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.