DRUŽABNO SREČANJE OB ZAKLJUČKU LETA | Novice

DRUŽABNO SREČANJE OB ZAKLJUČKU LETA
Spoštovani udeleženci, dragi prijatelji.

Od začetka delovanja Večgeneracijskega centra Zasavje skupaj ustvarjamo podobo našega centra. Da tudi letošnje leto zaključimo tako kot se spodobi, vas vabimo na zaključno družabno srečanje, ki bo letos sicer potekalo nekoliko drugače, a nič manj zanimivo in zabavno.

Vabljeni, da se nam pridružite v ponedeljek, 21. 12. 2020, z začetkom ob 9. uri.

Za kakšno uro ali dve se bomo dobili na spletu v VGC SPLETNI KAVARNI in ob kavici/čaju strnili vtise iz raznih doživetji tekom celega leta. Izmenjali bomo tudi ideje in predloge za prihodnje leto. Seveda, preizkusili se bomo tudi v spletnem kvizu. Za prvih pet imamo že pripravljene praktične nagrade. Prijavite se in poslali vam bomo povezavo do »spletne kavarne«. Se vidimo v ponedeljek, 21. decembra 2020. Srečno.

Dan pred srečanjem vam pošljemo povezavo na vaš elektronski naslov.

Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.