DRUŽABNO SREČANJE OB ZAKLJUČKU LETA | Novice

DRUŽABNO SREČANJE OB ZAKLJUČKU LETA
Spoštovani udeleženci, dragi prijatelji.

Od začetka delovanja Večgeneracijskega centra Zasavje skupaj ustvarjamo podobo našega centra. Da tudi letošnje leto zaključimo tako kot se spodobi, vas vabimo na zaključno družabno srečanje, ki bo letos sicer potekalo nekoliko drugače, a nič manj zanimivo in zabavno.

Vabljeni, da se nam pridružite v ponedeljek, 21. 12. 2020, z začetkom ob 9. uri.

Za kakšno uro ali dve se bomo dobili na spletu v VGC SPLETNI KAVARNI in ob kavici/čaju strnili vtise iz raznih doživetji tekom celega leta. Izmenjali bomo tudi ideje in predloge za prihodnje leto. Seveda, preizkusili se bomo tudi v spletnem kvizu. Za prvih pet imamo že pripravljene praktične nagrade. Prijavite se in poslali vam bomo povezavo do »spletne kavarne«. Se vidimo v ponedeljek, 21. decembra 2020. Srečno.

Dan pred srečanjem vam pošljemo povezavo na vaš elektronski naslov.

Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.