DRUŽABNO SREČANJE NA KINOLOŠKEM DRUŠTVU V ZAGORJU | Novice

DRUŽABNO SREČANJE NA KINOLOŠKEM DRUŠTVU V ZAGORJU Vabimo vas, da se nam pridružite na Družabnem srečanju na Kinološkem društvu Zagorje. V sodelovanju z gospodom Alojzijem Klančišarjem pripravljamo družabni dogodek, namenjen povezovanju starejših ljudi in kužkov.
Na dogodku bomo poskrbeli za zanimiv program:
  • Prikaz dela s psi (agility, reševanje s psi, poslušnost)
  • Pes in človek (sodelovanje, igre s psi, kontakti s psi)
  • Pogostitev

KDAJ: četrtek, 13. 6. 2019, ob 9.00
KJE: Kinološko društvo Zagorje, Ravenska vas 50 a, Zagorje


Obvezne prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.