Družabne igre | Novice

Družabne igre
Spoštovani »stari« in »novi« obiskovalci naših aktivnosti!

V sklopu programov za vse generacije želimo razpoložljiv prostor in čas nameniti druženju vseh, ki jih privlačijo družabne igre (šah, karte, mikado, človek ne jezi se…).
Prvo srečanje bo v ponedeljek, 26. februarja 2018, od 16.00 do 18.00 v stekleni sejni sobi Centra za socialno delo. Lahko boste posegli po kartah za tarok, remiju, enki, se pomerili v partiji šaha ali preizkusili kakšno novo igro.

Povabite še svoje prijatelje in se prijavite!

Pokličite 040 457 079 ali nam pišite na medgeneracijsko.sredisce@gmail.comvgc-zasavje@mczos.si.
 
Vljudno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.