DOMAČA OSVEŽILNA LAHKA BAJADERA | Novice

DOMAČA OSVEŽILNA LAHKA BAJADERA
V pomlad s sladkimi četrtki z Mojco

Pregrešimo se brez strašnih posledic. Vabimo vas, da se nam pridružite na kulinarični delavnici v četrtek, 22. aprila 2021, ob 10. uri. Na delavnici bomo pripravili domačo osvežilno lahko bajadero. Za sestavine in prijetno druženje bomo poskrbeli v dnevnem centru VGC Zasavje na lokaciji v Zagorju, Grajska 2. Seveda bomo upoštevali vsa priporočila NIJZ – za vašo in našo varnost.

OBVEZNE PRIJAVE
Prijav na delavnico ne sprejemamo več zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 9. 4. 2021, 9.36

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.