Dnevni center za otroke | Novice

Dnevni center za otroke
Dnevni center za otroke je prostor, kjer se lahko sprostimo, ustvarjamo, igramo in skupaj rešujemo šolske in življenjske izzive.
Če potrebujete pomoč pri učenju, domači nalogi ali samo pogovor in dobro družbo, smo pravi naslov za vas.

Dnevni center za otroke se nahaja v CSD Zagorje, v stekleni sobi. Odprt je vsako sredo od 13.00 do 19.00 ter vsak četrtek od 12.00 do 18.00.

Obvezne prijave na mail: vgc-zasavje@mczos.si ali na št. 040 457 079

Prisrčno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.