DIGITALNA POTRDILA ZA FIZIČNE OSEBE IN MOBILNA IDENTITETA smsPASS | Novice

DIGITALNA POTRDILA ZA FIZIČNE OSEBE IN MOBILNA IDENTITETA smsPASS
Digitalno potrdilo – osebna izkaznica na internetu. Skoraj vse e-storitve za delovanje potrebujejo kvalificirano digitalno potrdilo. Pridobivanje digitalnega potrdila je enostavno. Kaj je digitalno potrdilo, kako ga pridobimo, kje ga uporabljamo, kaj je mobilna identiteta smsPASS … Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: torek, 21. september 2021, ob 9.00
KJE: ZLU Trbovlje

Prijav na delavnico Digitalna potrdila za fizične osebe in mobilna identiteta smsPASS ne sprejemamo več zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 6. 9. 2021, 20.28

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.