Delavnica pametnih telefonov | Novice

Delavnica pametnih telefonov Tudi v jesen bomo v Večgeneracijskem centru Zasavje zakorakali z zelo popularno delavnico pametnih telefonov. Zavedamo se namreč, da dandanes veliko starejših ljudi uporablja pametne telefone, ki na prvi očutek delujejo zakomplicirano. Prav zato veliko pozornosti usmerjamo prav pomoči pri poznavanju uporabe teh digitalnih pripomočkov, ki nam lahko v veliko primerih olajšajo marsikatero zadevo in nam omogočijo tudi nekaj zabave.


NIKAR NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI ZA UČENJE. DOBIMO SE 26. 10. 2017 OB 9.00 V VEČGENERACIJSKEM CENTRU ZASAVJE V UČILNICI ZASAVSKE LJUDSKE UNIVERZE, TRG SVOBODE 11A TRBOVLJE. 

<<<><<<<<

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.