Delavnica pametnih telefonov | Novice

Delavnica pametnih telefonov Tudi v jesen bomo v Večgeneracijskem centru Zasavje zakorakali z zelo popularno delavnico pametnih telefonov. Zavedamo se namreč, da dandanes veliko starejših ljudi uporablja pametne telefone, ki na prvi očutek delujejo zakomplicirano. Prav zato veliko pozornosti usmerjamo prav pomoči pri poznavanju uporabe teh digitalnih pripomočkov, ki nam lahko v veliko primerih olajšajo marsikatero zadevo in nam omogočijo tudi nekaj zabave.


NIKAR NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI ZA UČENJE. DOBIMO SE 26. 10. 2017 OB 9.00 V VEČGENERACIJSKEM CENTRU ZASAVJE V UČILNICI ZASAVSKE LJUDSKE UNIVERZE, TRG SVOBODE 11A TRBOVLJE. 

<<<><<<<<

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.