DELAVNICA PAMETNI TELEFON, PAMETEN UPORABNIK | Novice

DELAVNICA PAMETNI TELEFON, PAMETEN UPORABNIK
Razmišljate o nakupu pametnega telefona ali pa ga že imate in bi ga radi koristno uporabljali v vsakdanjem življenju? Živimo v svetu tehnologije, v svetu, v katerem so pametne naprave postale del našega življenja. Seveda je tudi pametni telefon koristen, saj z njim lahko komuniciramo, iščemo informacije, ki so za nas pomembne, poslušamo glasbo, slikamo in še veliko več.

 Pomembno pri vsem tem pa je, da znamo pametni telefon tudi pametno uporabljati in da ne postanemo odvisni od njega. Kateri telefon kupiti, na kaj biti pozoren pri uporabi javno dostopnega brezžičnega omrežja (WiFi), katere uporabne brezplačne aplikacije naložiti na telefon in jih pravilno uporabljati … vse to boste izvedeli na brezplačni delavnici Pametni telefon, pameten uporabnik, ki bo potekala v petek, 15. 9. ob 9.00 na Zasavski ljudski univerzi v Zagorju.

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.