DELAVNICA PAMETNI TELEFON, PAMETEN UPORABNIK | Novice

DELAVNICA PAMETNI TELEFON, PAMETEN UPORABNIK
Razmišljate o nakupu pametnega telefona ali pa ga že imate in bi ga radi koristno uporabljali v vsakdanjem življenju? Živimo v svetu tehnologije, v svetu, v katerem so pametne naprave postale del našega življenja. Seveda je tudi pametni telefon koristen, saj z njim lahko komuniciramo, iščemo informacije, ki so za nas pomembne, poslušamo glasbo, slikamo in še veliko več.

 Pomembno pri vsem tem pa je, da znamo pametni telefon tudi pametno uporabljati in da ne postanemo odvisni od njega. Kateri telefon kupiti, na kaj biti pozoren pri uporabi javno dostopnega brezžičnega omrežja (WiFi), katere uporabne brezplačne aplikacije naložiti na telefon in jih pravilno uporabljati … vse to boste izvedeli na brezplačni delavnici Pametni telefon, pameten uporabnik, ki bo potekala v petek, 15. 9. ob 9.00 na Zasavski ljudski univerzi v Zagorju.

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.