DELAVNICA PAMETNI TELEFON, PAMETEN UPORABNIK | Novice

DELAVNICA PAMETNI TELEFON, PAMETEN UPORABNIK
Razmišljate o nakupu pametnega telefona ali pa ga že imate in bi ga radi koristno uporabljali v vsakdanjem življenju? Živimo v svetu tehnologije, v svetu, v katerem so pametne naprave postale del našega življenja. Seveda je tudi pametni telefon koristen, saj z njim lahko komuniciramo, iščemo informacije, ki so za nas pomembne, poslušamo glasbo, slikamo in še veliko več.

 Pomembno pri vsem tem pa je, da znamo pametni telefon tudi pametno uporabljati in da ne postanemo odvisni od njega. Kateri telefon kupiti, na kaj biti pozoren pri uporabi javno dostopnega brezžičnega omrežja (WiFi), katere uporabne brezplačne aplikacije naložiti na telefon in jih pravilno uporabljati … vse to boste izvedeli na brezplačni delavnici Pametni telefon, pameten uporabnik, ki bo potekala v petek, 15. 9. ob 9.00 na Zasavski ljudski univerzi v Zagorju.

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.