Delavnica izdelave naravnega mila | Novice

Delavnica izdelave naravnega mila Vabljeni, da se nam pridružite na delavnici izdelave naravnih mil iz kvalitetnih rastlinskih maščob in dodatkom eteričnih olj, ki bo v četrtek, 26. 4. 2018 ob 10.00 uri v Rudarskem domu Trbovlje. Izvedeli bomo veliko uporabnih nasvetov o naravni kozmetiki ter izdelali naravno milo. Delavnico bo vodila ga. Nuša Krautberger, članica Društva za zdravilne rastline Zasavje.

Prijavite se na telefonski številki 040 457 079 ali na elektronski naslov vgc-zasavje@mczos.si.

Vljudno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.