ČUTIM - raziskujemo čustva. Delavnica za otroke in mlade. | Novice

ČUTIM - raziskujemo čustva. Delavnica za otroke in mlade. Jeza, veselje, strah, presenečenje - vse to so čustva, ki jih doživljamo. Nekatera doživljamo raje, drugim bi se želeli izogniti. A čustva so neizpodbiten del našega življenja. Kako jih izražamo? Kako s pomočjo sprostitvene tehnike nezaželeno čustvo predihamo in odložimo? Vsa čustva so pomembna, tudi tako imenovana negativna čustva, zato bomo o tem govorili na delavnici.

Delavnica bo potekala v četrtek, 26. 10. 2017 ob 16.00 uri v stekleni sejni sobi CSD v Zagorju, Cesta zmage 7.

Informacije in prijave: vgc-zasavje@mczos.si in 040 457 079

Vljudno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.