ČUTIM - raziskujemo čustva. Delavnica za otroke in mlade. | Novice

ČUTIM - raziskujemo čustva. Delavnica za otroke in mlade. Jeza, veselje, strah, presenečenje - vse to so čustva, ki jih doživljamo. Nekatera doživljamo raje, drugim bi se želeli izogniti. A čustva so neizpodbiten del našega življenja. Kako jih izražamo? Kako s pomočjo sprostitvene tehnike nezaželeno čustvo predihamo in odložimo? Vsa čustva so pomembna, tudi tako imenovana negativna čustva, zato bomo o tem govorili na delavnici.

Delavnica bo potekala v četrtek, 26. 10. 2017 ob 16.00 uri v stekleni sejni sobi CSD v Zagorju, Cesta zmage 7.

Informacije in prijave: vgc-zasavje@mczos.si in 040 457 079

Vljudno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.