ČUTIM - moj osebni prostor. Delavnica za otroke in mlade. | Novice

ČUTIM - moj osebni prostor. Delavnica za otroke in mlade. Telo je ogrodje, ki nas drži pokonci in prenaša naokoli. V kakšni meri ga dejansko poznaš in kako ga ceniš? Ali veš do kam sega tvoj osebni prostor?
Na delavnici bomo raziskovali odnos do svojega telesa, svoj osebni prostor in kje so naše meje. Delavnica bo potekala v četrtek, 12. 10. 2017 ob 16.00 uri v stekleni sejni sobi CSD Zagorje ob Savi.

Pridi in se na zabaven način nauči nekaj novega o sebi.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.