Čakre in njihov vpliv na vsakdanje življenje | Novice

Čakre in njihov vpliv na vsakdanje življenje
Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Te čakre oziroma energijski centri delujejo kakor vrtinci in regulirajo prehod energije z vrtinčenjem le-te preko našega energijskega sistema. Delovanje naših čaker je odsev naših odločitev, ki jih sprejemamo vsak trenutek našega življenja ter odzivov na življenje. Te vrtince odpremo že z našim razmišljanjem, vsakim odzivom na okolico, našim čustvovanjem…

Predavanje bo vodila Leonida Derganc.

 
KDAJ: 28. 3. 2018, od 16.00 do 18.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje 

Vljudno vabljeni.

Predavanje je brezplačno.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.