Čakre in njihov vpliv na vsakdanje življenje | Novice

Čakre in njihov vpliv na vsakdanje življenje
Čakra v sanskrtu pomeni kolo, vrtinec in se nanaša na 7 glavnih energijskih centrov iz katerih je naša zavest oziroma naš energijski sistem sestavljen.

Te čakre oziroma energijski centri delujejo kakor vrtinci in regulirajo prehod energije z vrtinčenjem le-te preko našega energijskega sistema. Delovanje naših čaker je odsev naših odločitev, ki jih sprejemamo vsak trenutek našega življenja ter odzivov na življenje. Te vrtince odpremo že z našim razmišljanjem, vsakim odzivom na okolico, našim čustvovanjem…

Predavanje bo vodila Leonida Derganc.

 
KDAJ: 28. 3. 2018, od 16.00 do 18.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje 

Vljudno vabljeni.

Predavanje je brezplačno.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.