Bralna skupina | Novice

Bralna skupina KAJ?: Ta mesec so zopet na vrsti knjigoljubi in ljubitelji pisane besede. Če ste eden izmed tistih, ki obožujete knjige ter dobro družbo, potem je pravi čas, da se pridružite. Skupina je vesela vsakega novega navdušenca in zagotovo se bo vedno našlo nekaj za vas. Ob toplem čaju se največkrat rojevajo najboljša prijateljstva. Vabljeni!


KDAJ?: 28 . 11. 2017 ob 17.00

KJE?: Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.