BOJ PROTI LAŽNIM NOVICAM IN DEZINFORMACIJAM (FI.DO) | Novice

BOJ PROTI LAŽNIM NOVICAM IN DEZINFORMACIJAM (FI.DO) Vsakodnevno se srečujemo s poplavo različnih novic in vsebin. Ali se kdaj vprašate, katere so resnične in katere ne? Če verjamemo lažnim informacijam in jih delimo, to vodi v širjenje lažnih novic, katerim verjame in jih naprej deli še več ljudi.
 
Da bi bilo širjenja lažnih novic čim manj, vas vabimo na brezplačno delavnico za izboljšanje veščin digitalne medijske pismenosti. Na delavnici se boste naučili, kako prepoznati lažne novice in kaj pomenijo pojmi psevdoznanost, teorije zarote ter trolanje.

KDAJ: torek, 14. 6. 2022, ob 10.00
KJE: ZLU Zagorje, Cankarjev trg 4, Zagorje ob Savi

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij nas pokličite na 03 56 55 131, 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Prijavite se lahko tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.