BODIMO ZAHTEVEN KUPEC IN ODGOVOREN PRIDELOVALEC | Novice

BODIMO ZAHTEVEN KUPEC IN ODGOVOREN PRIDELOVALEC BODIMO ZAHTEVEN KUPEC IN ODGOVOREN PRIDELOVALEC
(kako doseči sožitje med trajnostno pridelavo in potrošnjo hrane)  

Maja Klemen Cokan, agronominja po izobrazbi, sicer v vlogi matere, žene, hčere, snahe, kmetice,.. V želji po odgovornih dejanjih vsakega človeka v vsakem trenutku celotnega življenja pogosto citira dr. Rudolfa Steinerja, njegove uvide v odgovorno vzgojo in izobraževanje, medicino in kmetovanje. Kako varovati okolje, resurse, drug drugega, kako varovati lastno proizvodnjo, se zavedati svoje ranljivosti in ranljivosti drugih, v potrebi po eksistenci pridelovalca in potrošnika.


KDAJ: torek, 29. 1. 2019, ob 18.30
TOREK: Knjižnica Mileta Klopčiča, Cesta 9. avgusta 1, Zagorje

Predavanje je brezplačno.

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.