BODIMO ZAHTEVEN KUPEC IN ODGOVOREN PRIDELOVALEC | Novice

BODIMO ZAHTEVEN KUPEC IN ODGOVOREN PRIDELOVALEC BODIMO ZAHTEVEN KUPEC IN ODGOVOREN PRIDELOVALEC
(kako doseči sožitje med trajnostno pridelavo in potrošnjo hrane)  

Maja Klemen Cokan, agronominja po izobrazbi, sicer v vlogi matere, žene, hčere, snahe, kmetice,.. V želji po odgovornih dejanjih vsakega človeka v vsakem trenutku celotnega življenja pogosto citira dr. Rudolfa Steinerja, njegove uvide v odgovorno vzgojo in izobraževanje, medicino in kmetovanje. Kako varovati okolje, resurse, drug drugega, kako varovati lastno proizvodnjo, se zavedati svoje ranljivosti in ranljivosti drugih, v potrebi po eksistenci pridelovalca in potrošnika.


KDAJ: torek, 29. 1. 2019, ob 18.30
TOREK: Knjižnica Mileta Klopčiča, Cesta 9. avgusta 1, Zagorje

Predavanje je brezplačno.

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.