BODI EKO, USTVARI E-VOŠČILNICO Z DUŠANOM | Novice

BODI EKO, USTVARI E-VOŠČILNICO Z DUŠANOM KAJ?: Dandanes za izdelavo voščilnic ne potrebujemo papirja in okraskov, saj se lahko preprosto usedemo za računalnik in si izdelamo svojo digitalno različico. Naš prijatelj Dušan nas bo popeljal v računalniški svet in nas naučil kako izdelati svojevrstno e-voščilnico s katero boste lahko razveselili svoje prijatelje kar preko spleta. Bodimo eko in dobre misli za prihajajoče leto podarimo v spletni obliki. Delavnica je tako kot vedno BREZPLAČNA! 

KDAJ?:
Sreda, 13. 12. 2017 ob 9.00

KJE?:
Zasavska ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje Prijave na:

e-mail: info@vgc.si
telefon: 068 613954

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.