BAZAR | Novice

BAZAR V Večgeneracijskem centru Zasavje bo od 25. 9. 2017do 29. 9. 2017 nastanjen BAZAR. Kaj to pomeni? To pomeni, da bo v dnevnem centru v Zagorju, na Zasavski ljudski univerzi, na Grajski 2, stojnica kjer boste lahko odložili stvari, ki jih ne potrebujete več ali pa odnesli stvari, ki vam bodo všeč oziroma jih potrebujete. Enostavno, kajne? Torej, če imate doma predmete, na katerih se nabira prah in jih ne potrebujete več, vas vljudno vabimo, da jih prinesete in tako svoji stari lastnini ponudite nov dom.
 

Da bo bazar lahko pravilno funkcioniral, se bomo držali nekaj osnovnih in enostavnih pravil, saj bo tako lažje za vse nas. Ta pravila so:

  1. V dnevnem centru Večgeneracijskega centra Zasavje bomo sprejemali predmete manjše in srednje velikosti. To predvsem zato, ker imamo omejeno količino prostora in tudi zato, da boste lahko želene stvari lažje prinesli ali odnesli.
  1. Predmete lahko menjate ali pa samo vzamete tisto, kar vam je všeč.
  1. Če predmeti ne bodo našli drugega doma, bodo odšli na Rdeči križ.


Upamo, da se boste bazarja udeležili v čim večjem številu in z najrazličnejšimi predmeti, saj lahko tako pomagamo drug drugemu in si izmenjamo stvari, ki nam bodo mogoče prišle prav.
 
Vljudno vabljeni v dnevni center Večgeneracijskega centra Zasavje, na Grajsko 2, v Zagorje in sicer od ponedeljka do petka, od 7.00 do 17.00 ure.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.