BAZAR | Novice

BAZAR V Večgeneracijskem centru Zasavje bo od 25. 9. 2017do 29. 9. 2017 nastanjen BAZAR. Kaj to pomeni? To pomeni, da bo v dnevnem centru v Zagorju, na Zasavski ljudski univerzi, na Grajski 2, stojnica kjer boste lahko odložili stvari, ki jih ne potrebujete več ali pa odnesli stvari, ki vam bodo všeč oziroma jih potrebujete. Enostavno, kajne? Torej, če imate doma predmete, na katerih se nabira prah in jih ne potrebujete več, vas vljudno vabimo, da jih prinesete in tako svoji stari lastnini ponudite nov dom.
 

Da bo bazar lahko pravilno funkcioniral, se bomo držali nekaj osnovnih in enostavnih pravil, saj bo tako lažje za vse nas. Ta pravila so:

  1. V dnevnem centru Večgeneracijskega centra Zasavje bomo sprejemali predmete manjše in srednje velikosti. To predvsem zato, ker imamo omejeno količino prostora in tudi zato, da boste lahko želene stvari lažje prinesli ali odnesli.
  1. Predmete lahko menjate ali pa samo vzamete tisto, kar vam je všeč.
  1. Če predmeti ne bodo našli drugega doma, bodo odšli na Rdeči križ.


Upamo, da se boste bazarja udeležili v čim večjem številu in z najrazličnejšimi predmeti, saj lahko tako pomagamo drug drugemu in si izmenjamo stvari, ki nam bodo mogoče prišle prav.
 
Vljudno vabljeni v dnevni center Večgeneracijskega centra Zasavje, na Grajsko 2, v Zagorje in sicer od ponedeljka do petka, od 7.00 do 17.00 ure.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.