Barvanje velikonočnih jajčk na naraven način | Novice

Barvanje velikonočnih jajčk na naraven način

Želite spoznati malo drugačen način barvanja velikonočnih jajčk? Potem se nam pridružite na delavnici, kjer se bomo naučili, kako jih lahko pobarvamo na najbolj naraven način, ki pa je tudi okolju prijazen. Uporabili bom kavo, borovnice, teran, peso, kurkumo...

KDAJ: petek, 30. 3. 2018, ob 11.00
KJE:
Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje ob Savi

Delavnica je brezplačna.

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.