Barvanje kamnov (umetniška delavnica) | Novice

Barvanje kamnov (umetniška delavnica) Jesen je idealen čas za umetniško izražanje. V sodobnem svetu, kjer nas čas neprestano preganja, so trenutki ko se posvečamo sebi toliko bolj dragoceni. Umetniško ustvarjanje je izjemna oblika sprostitve, kjer se popolnoma notranje umirimo in povežemo s seboj.

Prisrčno vabljeni na umetniško delavnico - Barvanje kamnov, ki bo v četrtek, 8. 10. ob 10.00 v Rudarskem domu Trbovlje. Prijavite se čimprej, saj je število mest omejeno.
T. 040 457 079
E. vgc-zasavje@mczos.si

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.