ADVENTNI VENČKI MALO DRUGAČE | Novice

ADVENTNI VENČKI MALO DRUGAČE Adventni venčki naznanjajo začetek prazničnih decembrskih dni. Bi radi izdelali svojega, takšnega, ki ga boste postavili na mizo in ga občudovali? Vam primanjkuje idej, kako pripraviti adventni venček? Morda imate ideje, vendar vam primanjkuje znanja, da bi jih uresničili? Udeležite se naše delavnice, na kateri bomo izdelovali adventne venčke malo drugače.

KDAJ: torek, 30. 11. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij o delavnici nas pokličite na 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.siNa delavnico se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.