5KA: KAKO DOBRO POZNAŠ VGC ZASAVJE? | Novice

5KA: KAKO DOBRO POZNAŠ VGC ZASAVJE?
5KA - 5 let delovanja Večgeneracijskega centra Zasavje, 5 vprašanj, 5 simboličnih nagrad

Z nekaj znanja in malo sreče do praktične nagrade

Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnem srečanju, na katerem boste preverili svoje znanje o Večgeneracijskem centru Zasavje. Kaj, kdaj, kako, komu, čemu ... S pomočjo interaktivnega kviza bomo spoznali ali obnovili nekaj dejstev o Večgeneracijskem centru Zasavje.

KDAJ: torek, 28. 9. 2021, ob 9.00
KJE: na daljavo prek spleta (MS Teams)

OBVEZNE PRIJAVE
Prijavite se lahko s klicem na tel. št. 03 56 55 131, 068 613 954 ali pišete na info@vgc-zasavje.si. Na brezplačno aktivnost se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.