5KA – KAKO DOBRO POZNAŠ VGC ZASAVJE? | Novice

5KA – KAKO DOBRO POZNAŠ VGC ZASAVJE?
5KA - 5 let delovanja Večgeneracijskega centra Zasavje, 5 vprašanj, 5 simboličnih nagrad

Z nekaj znanja in malo sreče do praktične nagrade

Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnem srečanju, na katerem boste preverili svoje znanje o Večgeneracijskem centru Zasavje. Kaj, kdaj, kako, komu, čemu ... S pomočjo interaktivnega kviza bomo spoznali ali obnovili nekaj dejstev o Večgeneracijskem centru Zasavje.

KDAJ: torek, 28. 9. 2021, ob 9.00
KJE: na daljavo prek spleta (MS Teams)

 
Prijave na aktivnost 5KA – Kako dobro poznaš VGC Zasavje? so zaključene. Zagorje ob Savi, 28. 9. 2021, 8.50

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.