2 v 1 - EXCEL V DVEH KORAKIH | Novice

2 v 1 - EXCEL V DVEH KORAKIH
Za vas smo pripravili dvodnevno računalniško delavnico, na kateri bomo spoznali tako osnovna orodja kot tudi naprednejše funkcije, ki jih ponuja program za delo s preglednicami (vnašanje, oblikovanje in filtriranje podatkov, izdelava grafikonov, uporaba matematičnih, statističnih, logičnih in drugih funkcij, vrtilne tabele, izdelava scenarijev …).

Brezplačna delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili, kako se lotiti statističnih izračunov, analizirati veliko količino podatkov in ustvariti poročila za pomoč pri odločanju o najugodnejši ponudbi za vas, za podjetje kot tudi pri ugotavljanju in vodenju proračuna stroškov gospodinjstva.
Predznanje: poznavanje dela v okolju Windows, poznavanje osnov programa za delo z elektronskimi preglednicami (MS Excel, WPS Office Spreadsheets)

KDAJ: torek, 8. 5. 2018 in sreda, 9. 5. 2018, od 16.30 do 19.30
kKJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje (računalniška učilnica)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.