2 v 1 - EXCEL V DVEH KORAKIH | Novice

2 v 1 - EXCEL V DVEH KORAKIH
Za vas smo pripravili dvodnevno računalniško delavnico, na kateri bomo spoznali tako osnovna orodja kot tudi naprednejše funkcije, ki jih ponuja program za delo s preglednicami (vnašanje, oblikovanje in filtriranje podatkov, izdelava grafikonov, uporaba matematičnih, statističnih, logičnih in drugih funkcij, vrtilne tabele, izdelava scenarijev …).

Brezplačna delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili, kako se lotiti statističnih izračunov, analizirati veliko količino podatkov in ustvariti poročila za pomoč pri odločanju o najugodnejši ponudbi za vas, za podjetje kot tudi pri ugotavljanju in vodenju proračuna stroškov gospodinjstva.
Predznanje: poznavanje dela v okolju Windows, poznavanje osnov programa za delo z elektronskimi preglednicami (MS Excel, WPS Office Spreadsheets)

KDAJ: torek, 8. 5. 2018 in sreda, 9. 5. 2018, od 16.30 do 19.30
kKJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje (računalniška učilnica)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.