2 v 1 - EXCEL V DVEH KORAKIH | Novice

2 v 1 - EXCEL V DVEH KORAKIH
Za vas smo pripravili dvodnevno računalniško delavnico, na kateri bomo spoznali tako osnovna orodja kot tudi naprednejše funkcije, ki jih ponuja program za delo s preglednicami (vnašanje, oblikovanje in filtriranje podatkov, izdelava grafikonov, uporaba matematičnih, statističnih, logičnih in drugih funkcij, vrtilne tabele, izdelava scenarijev …).

Brezplačna delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili, kako se lotiti statističnih izračunov, analizirati veliko količino podatkov in ustvariti poročila za pomoč pri odločanju o najugodnejši ponudbi za vas, za podjetje kot tudi pri ugotavljanju in vodenju proračuna stroškov gospodinjstva.
Predznanje: poznavanje dela v okolju Windows, poznavanje osnov programa za delo z elektronskimi preglednicami (MS Excel, WPS Office Spreadsheets)

KDAJ: torek, 8. 5. 2018 in sreda, 9. 5. 2018, od 16.30 do 19.30
kKJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje (računalniška učilnica)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.