2 v 1 - EXCEL V DVEH KORAKIH | Novice

2 v 1 - EXCEL V DVEH KORAKIH
Za vas smo pripravili dvodnevno računalniško delavnico, na kateri bomo spoznali tako osnovna orodja kot tudi naprednejše funkcije, ki jih ponuja program za delo s preglednicami (vnašanje, oblikovanje in filtriranje podatkov, izdelava grafikonov, uporaba matematičnih, statističnih, logičnih in drugih funkcij, vrtilne tabele, izdelava scenarijev …).

Brezplačna delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi naučili, kako se lotiti statističnih izračunov, analizirati veliko količino podatkov in ustvariti poročila za pomoč pri odločanju o najugodnejši ponudbi za vas, za podjetje kot tudi pri ugotavljanju in vodenju proračuna stroškov gospodinjstva.
Predznanje: poznavanje dela v okolju Windows, poznavanje osnov programa za delo z elektronskimi preglednicami (MS Excel, WPS Office Spreadsheets)

KDAJ: torek, 8. 5. 2018 in sreda, 9. 5. 2018, od 16.30 do 19.30
kKJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje (računalniška učilnica)

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.